Intrebari Frecvente

DE CE POLICE?!

Pentru ca “Police” are un stil unic…agresiv si modern, uneori gothic, punand in evidenta ritmul alert al fashion-ului modern.

DE CE SUNT ATAT DE IEFTINE?!

Pentru ca, suntem convinsi ca la fel cum si noi am cautat la un moment dat un pret decent pentru astfel de accesorii, exista si alti oameni in Romania care nu isi permit sa “arunce” la o vizita in magazin, 100 de euro pe un lant de inox.

Sunt ieftine nu pentru ca nu ar fi ORIGINALE. Nicidecum. Nu acceptam si nu vom pune NICIODATA in vanzare fake-uri, copii chinezesti sau alte astfel de produse. Cautam pentru dumneavoastra cele mai bune oferte, cele mai mari reduceri de pret din Europa precum si orice alte tipuri de “chilipiruri”, respectand insa intotdeauna certificarea si actele de provenienta ale marfurilor Police, originale.

DE CE UNELE OFERTE SUNT LIMITATE?!

Ca la orice produs redus, oferta este limitata datorita unui stoc existent. Cand stocul se epuizeaza, vom fi nevoiti sa eliminam acea oferta (nu neaparat si acel produs) pentru a nu va induce in eroare in cazul in care va hotarati sa cumparati. Produsul poate ramane pe site, insa pretul poate fi diferit datorita faptului ca si noi, la randul nostru, schimbam furnizorul, care poate avea pret diferit fata de cel anterior.

DE CE MAJORITAR PRODUSELOR SUNT DESTINATE BARBATILOR?!

Police fabrica majoritar pentru barbati. Nu EXCLUSIV! Este posibil ca uneori in oferta noastra sa apara si accesorii de dama, totul depinzand de oferta pe care si noi o avem la dispozitie.

DE CE DOAR ACCESORII?

Ne-am axat pe bijuterii, accesorii, ceasuri si curele POLICE si am evitat ochelarii, deoarece la ora actuala exista sute, poate chiar mii de producatori chinezi care sufoca Europa de fake-uri, inclusiv Police. Preferam sa avem o gama redusa de produse, a caror calitate o putem garanta prin certificate de provenienta Police. Este posibil ca uneori sa avem posibilitate sa va oferim ochelari genuine 100%  la preturi decente din gama Police. Cand acest lucru se va intampla, veti fi primii care afla.

CUM COMAND?!

Simplu. Printr-un email sau printr-un telefon. Trebuie sa tineti cont insa, de faptul ca majoritatea bijuteriilor prezentate in oferta nu le vom avea pe stoc. Livrarea lor se va face in maxim 10-12 zile de la comanda, daca nu intervin situatii exceptionale precum norul vulcanic 🙂 .

Advertisements

8 responses to “Intrebari Frecvente

 1. as dorii sa cumpar o curea din piele pentru un ceas Police Patrol.
  se poate face comanda pentru asa ceva?
  multumesc anticipat

 2. moisescu vladimir

  vreau si eu niste informatii cu privinta la ceasul police nitro …si daca se poate sa imi oferiti vreo reducere. Astept un raspuns. buna ziua

 3. Buna ziua,

  colierul police modelul Avalon, il aveti ?

 4. Buna ziua,transportul in bucuresti este gratuit?daca nu,aveti un magazin in bucuresti unde sa vin sa cumpar?astept rasp urgent

 5. Pacearescu francisc

  Mă interesează lantul raZor lucios este pe stoc? 0723 509566

 6. Police magnum pj 24177 puteti face rost de el? si cat ar costa?… multumesc

 7. Puteti aduce pe comanda un model anume? Multumesc

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s