Ceas Barbatesc Police “Patrol” SS


Facand parte din colectia Police 2009, “Patrol” este un ceas serios, destinat barbatilor puternici si hotarati. Imprumuta forma de succes a cadranului “Phalanx” iar in scurt timp, “Patrol” devine un bestseller al brand-ului “Police”.

Fiind atat de reusit si de dorit de publicul larg, “Patrol” este in scurt timp copiat de baietii cu ochi oblici, care fie il monteaza in China, fie pe vapor, nereusind totusi sa copieze calitatea, finetea si rafinamentul designerilor de la Police.

“Patrol” varianta originala, acea varianta pe care v-o oferim si noi aici, poate fi usor deosebit de fratii sai vitregi nascuti prin China semi-comunista, atunci cand il ai in fata. Este un spectacol ocular ce se desfasoara in fata celui care il priveste. Cadranul mare, frumos impartit pentru a reusi sa inglobeze cele 3 cronografe si bratara din inox pur, il fac pe “Patrol” un ceas inconfundabil si un ceas reusit din toate punctele de vedere.

PL.11401JS/02M se livreaza in cutia originala Police fiind insotit de toate certificatele de originalitate si de garantie. Garantia sa este internationala, valabila 24 de luni.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s