Ceas Dama Police “Sheen” White


Un ceas de dama care se vinde in retail cu peste 120 de lire sterline.

“Sheen” este un ceas pentru doamnele si domnisoarele moderne, care cauta un accesoriu metalic vrand totodata sa evite conservatorismul ceasurilor cu bratari din zale normale.

Finut si discret, puternic stilizat, “Sheen” are cadranul decorat cu cristale Swarovski, eliminand necesitatea cifrelor ce fac mai usor de citit ora. Ca si la alte ceasuri din aceeasi gama, Police realizeaza inutilitatea afisarii orei la un ceas fashion si se axeaza mai mult pe aspectul acestei bijuterii decat pe realizarea unui cadran cat mai exact din punct de vedere cronologic.

In locul orelor, designerii casei de moda italiene, plaseaza cateva cristale Swarovski, in afara cadranului, dandu-i astfel ceasului un aspect orientat catre partea “pretioasa” in detrimentul functiei primordiale a ceasului.

“Sheen” este in primul rand o bijuterie si abia mai apoi un ceas, o bijuterie ce poarta denumirea codata de PL-11749LS/04M in cataloagele Police.

Vine insotit de certificatele de originalitate precum si de certificatul de garantie de 2 ani. Un ceas superb la un pret de outlet.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s