Ceas Barbatesc Police “Ignition” SS Black


Unul dintre cele mai vandute ceasuri de la Police vine acum pe site-ul nostru cu o oferta imbatabila. In timp ce pe site-urile de retail il puteti gasi cu echivalentul a 150 de lire sterline, acum il puteti achizitiona de la noi cu nici 70 de lire, mai putin de jumatate din pret.

Police “Ignition” SS se fabrica in doua modele: White si Black. Este un ceas clasic insa extrem de atractiv. Cu o carcasa din otel inoxidabil de cea mai buna calitate si cu o bratara la fel, “Ignition” Black se remarca prin fluenta stilului pe care il abordeaza.

Construit pentru a fi desavarsit, SS “Black” este ceasul care va poate fi amic atat intr-o tinuta casual cat si intr-una eleganta. Cadranul dreptunghiular, ce infatiseaza 3 ore principale, in timp ce la ora 6 se gaseste indicatorul de data precum si tag-ul cu brandul Police. Cu indicatori fosforescenti precum si cu limbi fosforescente, pe cadran cu fond negru, SS “Ignition” Black se va remarca in cluburi sau la iesirile nocturne.

Aceasta este o oferta limitata. Pentru cei care isi cauta un ceas Police, nou nout, accesibil la pret, cu garantia internationala de doi ani, PJ11682MS/02M este solutia perfecta si nu presupune nici un compromis.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s