Ceas Unisex Police “Airlane” White


Police “Airlane” poate fi descris ca un accesoriu pentru femei indraznete, carora nu le este frica sa poarte accesorii incadrate in linia de mijloc a destinatiei. Desigur, “Airlane” poate fi purtat cu succes si de barbati, devenind un ceas casual ce poate fi purtat fara probleme in orice moment al zilei, in orice anotimp si cu orice ocazie.

Combinand spiritul fashion al ceasurilor Police, “Airlane” gaseste o simetrie placuta vederii, anuntand un ceas care va atrage privirile. Pus in miscare de un mecanism pe quartz, extrem de precis, “Airlane” are o bratara de piele alba de cea mai buna calitate, este perfect finisat si cu siguranta va lasa loc de discutii asupra purtatorului intr-un cuplu. Va fi dorit de fiecare dintre dumneavoastra.

PJ11402JS/01 se livreaza in cutia originala Police venind insostit de garantia internationala de 24 de luni precum si de certificatele de calitate si de originalitate. Pretul nostru este unul mai mult decat accesibil in ciuda preturilor pe care “Airlane” le are in magazinele de retail.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s