Ceas Barbatesc Police “Ranger” Black


Police “Ranger” este ciudat. La o prima vedere ai crede ca cineva a luat o busola, i-a pus o curea si apoi si-a pus-o la mana. Insa “Ranger” este un ceas specific Police, in stilul in care designerii casei italiene ne-au obisnuit.

Police “Ranger” este acel accesoriu pe care multi barbati nonconformisti il cauta insa nu reusesc sa-l gaseasca. Este acel “altceva” pe care il cautam in fapt cu totii, acea diferenta care ne identifica in multime. Este simplu din punct de vedere cromatic, imbinand doar doua culori dominante. Incercand subtil un aspect mai “industry”, “Ranger” se remarca prin cadranul ciudat in care s-a reusit incadrarea datei si a formatului de 24 de ore, pe langa orologiul clasic.

Pus in miscare de un mecanism elvetian, PL12173JSB/02, este un ceas ce se adreseaza barbatilor indrazneti, carora le plac lucrurile noi, iesite din comun si care nu se sfiesc sa asorteze noi tendinte. Se livreaza in cutia originala Police, in tipla, cu sigiliu pe rotita, impreuna cu toate certificatele de originalitate precum si cu garantia de 24 de luni.


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s