Ceas barbatesc Police “Trooper” Black


Varianta Police “Trooper” Black cu bratara de piele se distinge in primul rand prin contrastul intens pe care il are culoarea alba a marginii cadranului si a cusaturilor pe fondul preponderent negru al ceasului. Remarcandu-se prin faptul ca este un cronograf pur sange, “Trooper” primeste de la creatorii sai multe indicatoare in cadran, care te vor ajuta sa ti cont de scurgerea timpului in cel mai mic detaliu. Fie ca vrei sa stii cat este ceasul in format de 12 sau 24 de ore, fie ca vei vrea sa cronometrezi ceva sau fie ca vrei sa stii luna si ziua, fie ca vrei sa faci asta pe intuneric sau pe lumina, “Trooper” te va ajuta fara a-si pierde din trasaturile fashion, trasaturi cu care Police ne-a obisnuit.

Varianta de fata este varianta recomandata ca fiind mai economica si de ce nu, pentru unele gusturi, mai placuta ochiului, fata de varianta in care “Trooper” primeste o bratara din inox cu insertii de silicon si care poate costa chiar dublu.

Denumit PL-11941JSTBS/02 in cataloagele de produse Police, “Trooper” vine insotit de certificatul de garantie international de 24 de luni, impachetat in cutii genuine Police, impreuna cu certificatele de autenticitate.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s