Ceas Barbatesc Police “Pulse” Brown


“Pulse” este partenerul de joaca perfect, indiferent daca joaca este fotbal sau inot. Ceasul rezista la 10 ATM, un echivalent de aproximativ 100 de metri sub apa, indeajuns incat sa inoti cu delfinii.

Ca si celelalte editii de la “Pulse” si aceasta varianta se prezinta ca un cronograf perfect care va tine perfect intotdeauna cronometrul la sutime de secunda , atunci cand i se cere. Mecanismul elvetian il ajuta.

Ca la multe ceasuri din noua gama Police, “Pulse” isi dezvaluie cronografele sub forma unor ceasuri de bord auto, in acest caz particular, sub forma unor ceasuri de bord al unei masini sport din anii ’60-’70. Acest aspect ii sporeste lookul sportiv.

Stiut fiind faptul ca aparentele pot fi inselatoare, in cazul lui “Pulse” acest lucru este cert. Cureaua nu este fabricata din cauciuc, asa cum ati fi inclinati sa credeti din poze. Este fabricata din cea mai buna piele care apoi a fost vopsita perfect in culoarea sa definitorie:MARO .

PL11398JSU/17 este numele sau de cod in cataloagele Police. Vine insotit de certificatele de calitate precum si de garantia de 24 de luni. Impachetarea se face in cutia originala Police.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s