Ceas Dama Police “Florence” White


De “Florence” te vei indragosti imediat ce l-ai pus la mana prima data. Invaluindu-te cu pielea alba ce compune bratara sa autentica si unica, “Florence” va fi un tovaras fidel in 90% dintre drumurile tale.

Poate fi alaturi de tine si atunci cand te imbraci sport dar si casual, uneori atingand cu succes chiar si tinte elegante. Fiind un ceas middle in ceea ce priveste marimea, “Florence” se apropie de designul clasic al ceasurilor destinate femeilor active fara a lasa deoparte zona unde Police isi pune amprenta puternic: elementele de design. Perfect rotund, dar totusi cu infatisare ovala. Cu mici cristale Swarowski pe marginea cadranului. Cu 4 urechi in colturi, marcand in imaginatie un patrat perfect. Cu 3 cadrane: unul clasic, fara cifre; al doilea cu format de 24 de ore; al treilea, pentru indicarea datei.

“Florence” este un ceas ergonomic si placut la purtare, nu te va incomoda niciodata si va fi o placere sa-l privesti in orice ocazie te-ai afla. Va capta priviri si te va face unica.

La fel ca orice produs de pe site-ul nostru, se livreaza in cutia cadou, impreuna cu certificatul de garantie precum si cu cel de originalitate, ce-i va atesta lui PJ11610J/01 apartenenta la familia Police.

Advertisements

One response to “Ceas Dama Police “Florence” White

  1. am vreo sansa sa il am pana in craciun 2011?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s