Ceas Barbatesc Police “Phalanx” Black


Din pacate pozele cu “Phalanx” nu reusesc sa surprinda acest ceas in toata spledoarea lui.

Desi pare sa nu iasa cu nimic in evidenta, in realitate “Phalanx” este un ceas care poate surprinde si cele mai ermetice gandiri. Laturile mari, ce deseneaza o forma ergonomica, il fac un ceas foarte atractiv pentru barbatii care isi doresc un ceas de dimensiuni considerabile.

Cadranul, aici varianta pe negru, descrie forme curbate in contrast geometric cu carcasa aproape patrata. Limbile, simplu conturate in forme atat drepte cat si curbate in capete, se inscriu foarte bine in geometrie mareata a lui “Phalanx”.

Aici de fata este prezentata varianta cu bratara din silicon, ideala pentru sezonul estival, aceasta nefiind afectata de eventualele stropiri cu apa de mare. Deasemenea, este placuta la atingere iar logo-ul Police este vizibil partial pe partea frontala a acesteia.

Desi un model dintr-o gama mai veche, “Phalanx” ramane un ceas la moda si un accesoriu cerut si cautat. Denumit si PJ11599JS/02, se livreaza in cutia originala Police, impreuna cu toate cetificatele de originalitate si garantie internationala de 24 de luni.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s