Ceas Barbatesc Police “P-Matrix” Brown


Un ceas barbatesc care insa atinge zone de fashion unisex. Cu toate acestea, Police il caracterizeaza pe “Matrix” ca un ceas pur barbatesc, destinatia sa fiind barbatii ce cauta un ceas mai elegant care insa nu neglijeaza trasaturile casual atat de necesare in viata de zi cu zi.

Cusaturi albe pe piele maro, un cadran cu o “matrice” stiliziata in interior, il fac pe “Matrix” un candidat puternic la unul dintre cele mai “all-in-all” ceasuri produse de Police. Limbile scurte si ascutite par sa indice diferite puncte ale matricei insa il fac un ceas destinat oricarui barbat si oricarui tip de imbracaminte.

Acesta este ceasul pe care Police s-a gandit sa-l modifice pentru a realiza “Glamour Matrix”, ceasul de dama, cu puternice influente masculine pe care il puteti regasi in varianta maro si la noi pe site.

Denumit intre cunoscatori si PL10812JS/14, “Matrix” are bratara din cea mai buna piele italieneasca iar carcasa din otel inoxidabil lustruit la perfectie. Se livreaza in cutia originala Police, impreuna cu toate certificatele de autenticitate precum si cu garantia internationala de 24 de luni.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s