Bratara Police “Raider” White


A venit vara iar Police stie ca vara accesoriile albe sunt cele mai indicate daca vrei sa ramai in tendinte.

Police “Raider” este o bratara din piele un pic mai groasa decat “Close” care doreste sa completeze gama bratarilor Police pentru cei un pic mai pretentiosi, ce-si doresc ceva mai mare pe mana.

Fiind impletita din cea mai buna piele neagra si inchizandu-se exact ca sora ei mai mica “Close”, prin incuietoare magnetica, “Raider” este bratara barbatilor rebeli, dependenti de adrenalina si care-si cauta limita maxima zilnic.

In momentul in care ai pus-o pe mana, “Raider” pare a fi dintr-o bucata, fara inceput si fara sfarsit. Aspectul ei nu tradeaza faptul ca ea poate fi data jos, incuietoarea fiind mai discreta decat la “Close” iar finisajele ei sunt desprinse din noile colectii Police.

Partea metalica este fabricata din inox pe care se poate vedea clar brand-ul casei de moda italiene. Toate trasaturile ei sunt demne de o bratara ce se potriveste perfect la mana unui motociclist impatimit sau a unui sofer caruia ii place sa impinga motorul in limitele lui superioare.

Este denumita si PJ22045BLW/09-19 si se livreaza in cutia originala Police, impreuna cu toate actele ce atesta originalitatea.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s