Bratara Police “Baxter” White


Specialisti in bijuterii preponderent din piele si inox, Police scoate pe piata o varianta mai rara a bratarii “Baxter”, anume varianta alba, de vara.

“Baxter” este o bratara simpla insa unica prin modul in care pielea se impleteste metalul. Spre diferenta de celelalte bratari ce nu se remarca prin latime, “Baxter” beneficiaza de o piele ce se impleteste cu totul altfel decat la “Close”, la “Raider” sau la “Centurion”. Formand un zig-zag interesant, pielea se termina langa incuietoarea sub forma de muscheta supraponderala. Incuietoarea este si singura zona de metal, anume inox de cea mai inalta puritate, unde vom regasi logo-ul Police precum si brand-ul, usor stantate si plasate discret, o trasatura a majoritatii bijuteriilor din gama casei de moda italiene.

Desigur, ca la toate produsele pe care vi le oferim catre vanzare si “Baxter”, denumit si PJ20717BLW-05-21 se livreaza insotit de cutia originala Police si certificatul de garantie si autenticitate.

Advertisements

One response to “Bratara Police “Baxter” White

  1. Sunteti din bucuresti ? as vrea si o bratara dar nu sunt sigur cat de bine imi sta si as vrea sa trec pe la magazinul dvs. ms

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s