Ceas Barbatesc Automatic Police “Serenity” Rose Gold


Police evita ceasurile automatice, orientare casei de moda fiind catre investitia cat mai puternica in fashion. Cu toate acestea, “Serenity” este una dintre putinele exceptii care confirma regula.

Cu un mecanism kinetic de conceptie elvetiana, “Serenity” intregeste gama ceasurilor Police, reusind sa creeze un ceas automatic cu design de invidiat.

Beneficiind de o carcasa de otel inoxidabil decupata la perfectie si matuita pentru a concentra atentia privitorului asupra cadranului, “Serenity” se implica in gestionarea timpului tau. Cu un cadran mare care indica ora, unul mijlociu ce indica secundele precum si un altul mai mic ce indica formatul orei in sistem 24h, “Serenity” poate multumi chiar si pe cei mai pretentiosi purtatori de ceas. Rotita de reglaj este asezata in josul carcasei, iesind astfel din tipologia ceasurilor normale si reusind sa pastreze spiritul “younique” al celor de la Police.

Denumit si PL12084JSR/02A, “Serenity” se livreaza in cutie originala Police, in tipla, nepornit. Toate certificatele de originalitate si calitate precum si garantia de 24 de luni se pot regasi in aceeasi cutie in care este livrat.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s