OFERTA SPECIALA! Ceas Barbatesc Police “Ignition” SS White


Unul dintre cele mai vandute ceasuri de la Police vine acum pe site-ul nostru cu o oferta imbatabila. In timp ce pe site-urile de retail il puteti gasi cu echivalentul a 150 de lire sterline, acum il puteti achizitiona de la noi cu nici 70 de lire, mai putin de jumatate din pret.

Police “Ignition” SS se fabrica in doua modele: White si Black. Este un ceas clasic insa extrem de atractiv. Cu o carcasa din otel inoxidabil de cea mai buna calitate si cu o bratara la fel, “Ignition” White se remarca prin fluenta stilului pe care il abordeaza.

Construit pentru a fi desavarsit, SS “White” este ceasul care va poate fi amic atat intr-o tinuta casual cat si intr-una eleganta. Cadranul dreptunghiular, ce infatiseaza 3 ore principale, in timp ce la ora 6 se gaseste indicatorul de data precum si tag-ul cu brandul Police. Cu indicatori fosforescenti precum si cu limbi fosforescente, pe cadran cu fond alb, SS “Ignition” White se va remarca in cluburi sau la iesirile nocturne.

Aceasta este o oferta limitata. Pentru cei care isi cauta un ceas Police, nou nout, accesibil la pret, cu garantia internationala de doi ani, PJ11682MS/01M este solutia perfecta si nu presupune nici un compromis. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s