Siret de Piele Police “Cherokee” Black


Imprumutand din cultura triburilor indiene din America de Nord, “Cherokee” este un pandantiv simplu, ce intruchipeaza o pana de vultur stilizata, in miniatura, ce atarna elegant pe siret de piele impletita maro.

Creat sa stea atat la baza gatului cat si un pic mai lung prin lantul de la incuietoare ce permite ajustarea, “Cherokee” este un accesoriu fashion barbatesc insa unele guri spun ca de fapt el se potriveste chiar si unei dame.

Finut si elegant, discret dar si casual, “Cherokee” poate fi imbinat vestimentatiei mai multor stiluri, poate fi o bijuterie de seara dar si un accesoriu de zi cu zi pentru impatimitii stilului.

Langa pana de vultur stilizata poate fi regasita si o placuta mica si finuta, inscriptionata cu brand-ul Police. “Cherokee” se gaseste greu facand parte dintr-o colectia mai veche a casei de moda, insa cu atat mai mult este o bijuterie interesanta si foarte rara. Nu pierdeti ocazia de a-l primit la o fractiune din pretul la care se achizitioneaza atunci cand mai poate fi gasit pentru a fi achizitionat.

Se livreaza nou nout, cu etichete si certificate ce atesta faptul ca PJ20792PLB/01 este original si provine din atelierele de bijuterii Police. Il veti primi acasa in caseta originala Police impreuna cu garantia.

Advertisements

One response to “Siret de Piele Police “Cherokee” Black

  1. Buna ziua, ma intereseaza acest siret de piele cherokee. Imi puteti spune pretul si cat de repede il puteti trimite? Multumesc, Nora

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s