Ceas Barbatesc Police “Axis” Black Red


Police “Axis” Black Red…un ceas pentru barbati indrazneti, pentru barbati care stiu ceea ce doresc, pentru barbati sportivi, pentru barbati care pot asorta un ceas sport la un stil casual.

Un pic mai cuminte decat fratele sau “Axis” Red, prezent si la noi pe site, “Axis” Black Red imbina doua culori in bratara sa de piele de cea mai buna calitate. Rosul pe care ni-l prezinta Police pe acest ceas, este o nuanta mai visinie care se integreaza de minune cu negrul si argintiul mat al ceasului. Desigur, culoarea se asorteaza cu visiniul cadranului, punand in evidenta cifrele si detaliile cronografice.

Este un ceas creat special pentru a defini un barbat puternic, care stie ce doreste de la accesoriul pe care il poarta in acel moment si care stie cum, cand si ce sa poarte.

“Axis” Black Red este creat din otel inoxidabil de inalta calitate, un pic mai matuit decat celelalte modele “Axis”. Poreclit si “Hexagonul” datorita formei cadranului, “Axis” Black Red se adreseaza unui public sportiv care cauta o alta forma decat rotundul unui ceas clasic.

Denumit si PJ10971JST/12A in cercurile cunoscatorilor, vine insotit de toate certificatele ce-i atesta originalitatea precum si de garantia internationala de 24 de luni. Se livreaza in cutia originala Police.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s