Ceas Barbatesc Police “Axis” Red


Police “Axis” Red…un ceas pentru barbati indrazneti, pentru barbati care stiu ceea ce doresc, pentru barbati sportivi, pentru barbati care pot asorta un ceas sport la un stil casual.

“Axis” Red nu este pentru oricine. Spre deosebire de fratii sai mai cuminti, Black si Black Red, “Axis” Red este jucaus, ii place sa iasa in evidenta si nu pierde niciodata ocazia de a se face remarcat.

Este un ceas creat special pentru a defini un barbat puternic, care stie ce doreste de la accesoriul pe care il poarta in acel moment si care stie cum, cand si ce sa poarte.

“Axis” Red este creat din otel inoxidabil de inalta calitate, lustruit la maxim pentru a pune in evidenta cureaua rosie. La fel, cadranul visiniu, nu face altceva decat sa scoate in evidenta limbile si cifrele stilizate la maxim. Poreclit si “Hexagonul” datorita formei cadranului, “Axis” Red este altceva…este picatura de distractie si culoare intr-o lume neagra si monotona.

Denumit si PJ10971JS/16 in cercurile cunoscatorilor, vine insotit de toate certificatele ce-i atesta originalitatea precum si de garantia internationala de 24 de luni. Se livreaza in cutia originala Police.

Advertisements

One response to “Ceas Barbatesc Police “Axis” Red

  1. Irina Roberto

    La ce pret e?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s