Siret de Piele Police “P Royal” Brown


“P Royal” de la Police se prezinta sub forma unei bijuterii cu puternice influente gothice. “P”-ul mare, stilizat intr-un font foarte incarcat, specific zonei baroc, este prins printr-un nod simplu, ce se strange automat sub greutatea pandantivului, de siretul de piele.

Desi aparent o simpla bucata de inox, “P Royal” este cu mult mai mult de atat. Este un metal perfect finisat, fara nici un fel de greseli de productie sau datorate aliajului, cu aspect invechit si cu spatele altfel decat ne-am astepta: logo-ul Police este stantat sub forma unui imprimeu repetat pe intreaga parte din spate a bijuteriei.

Asa cum se poate observa si in poza, “P Royal” vine insotit si de un lant prelungitor, de care este atasat un mic tag cu brand-ul Police. Pandantivul poate fi purtat la baza gatului sau pentru cei mai putin conservatori, i se poate atasa lantul din dotare pentru a-l lungi.

Este o bijuterie extrem de nobila si foarte discreta. Un simplu “P”, legat de un siret de piele, o aparitia usor neglijenta pentru un aspect modern.

PJ21917PLE/02 face parte din colectiile mai noi ale casei de moda Police si vine insotit de toate certificatele de autenticitate precum si de garantia internationala. Se livreaza in cutia originala Police.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s