Ceas Dama Police “Glamour Matrix” Gold


Police aduce doamnelor si domnisoarelor prin acest ceas, varianta de dama a ceasului Police “Matrix” destinat initial numai domnilor.

Cu un aspect ce inca pastreaza trasaturile masculine, “Glamour Matrix” se adreseaza reprezentantelor sexului frumos prin limbile scurte ale cadranului ce nu afiseaza ore si deasemenea prin cristalele Swarowski plasate pe lateralele carcasei din otel inoxidabil fatetat.

In partea de jos a cadranului se poate regasi afisajul pentru data, micut si delicat, in perfecta uniune, armonie si simetrie cu restul elementelor de pe cadran.

Cureaua, din piele aurie de cea mai buna calitate italiana, este cusuta intr-o culoare in contrast ce pune mult mai bine in evidenta trasaturile fine ale ceasului.

“Glamour Matrix” este destinat doamnelor carora le plac accesoriile masculine si cauta sa-si achizitioneze ceva special destinat lor, nu unisex, insa cu un aer mult mai puternic, mai dens si de ce nu, mai barbatesc. Este un ceas pentru femei puternice dar care nu isi neglijeaza finetea specifica unei doamne/domnisoare rafinate careia ii place sa se accesorizeze cu un brand de renume mondial.

PJ11190JSG/06 face parte dintr-o editie limitata, Gold, impreuna cu bratara Police “Raider” Gold pe care o puteti regasi la noi pe site. Deasemenea, tot la noi, veti gasi un pachet special conceput pentru achizitionarea celor doua produse din aceeasi editie limitata, la un pret imbatabil. Click aici. Vine insotit de certificatele de autenticitate si de garantia internationala de 2 ani. Se livreaza in cutia originala Police.

Advertisements

One response to “Ceas Dama Police “Glamour Matrix” Gold

  1. Pingback: Bratara Police “Raider” Gold – 220 RON « Bijuterii Police…pentru un stil unic si irezistibil

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s