Bratara Police “Raider” Gold


Poate una dintre putinele accesorii din gama Police destinate femeilor.

“Raider” este in mod normal o bratara din piele, avand ca target barbatii, chiar daca este declarata “unisex”. Totusi, varianta pe auriu este noutate pentru Police, designerii italieni cautand sa gaseasca o solutie pentru a multumi doamnele si domnisoarele care cauta ceva pentru ele special si nu un accesoriu pe care sa-l imparte cu sotul/prietenul.

Astfel s-a nascut “Raider” Gold, cu aceleasi caracteristici ca si celelalte variante de culoare. Tot fabricata din cea mai buna piele si beneficiind de acelasi inox de inalta calitate. Pielea a fost suflata cu auriu dupa metode moderne ce asigura faptul ca nu isi va pierde nuanta in timp datorita purtarii. Incuietoarea magnetica a fost si ea fatetata in asa fel incat culorile celor doua sa se combine in mod ideal.

Police “Raider” Gold face parte dintr-o editie limitata a acestei bratari si a fost lucrata pentru a fi distribuita impreuna cu ceasul Police “Glamour Matrix” Gold, ceas pe care il puteti regasi si la noi pe site daca faceti click aici.

Denumita si PJ22045BLG/05, “Raider” Gold se livreaza impreuna cu toate certificatele de autenticitate si calitate precum si cu garantia internationala Police.

Achizitionarea sa la pachet cu ceasul Police “Glamour Matrix” Gold, aduce de la sine un pret special. Nu ezitati sa ne contactati.

Advertisements

One response to “Bratara Police “Raider” Gold

  1. Pingback: Ceas Dama Police “Glamour Matrix” Gold – 490 RON « Bijuterii Police…pentru un stil unic si irezistibil

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s