Ceas barbatesc – Police Twingear Black Orange


Police “Twingear” este o mica racheta a ceasurilor fashion. Despre modul in care arata si se prezinta cred ca nu e nevoie sa spunem mai nimic, pozele putand sa-l descrie mult mai bine. La un simplu search pe Google, Police “Twingear” vi se va afisa in fata ochilor cu preturile sale normale, preturi pe care le merita din plin datorita statului pe care il impune asupra purtatorului sau: chiar 250-280 de euro in magazinele online retail din afara tarii.

“Twingear” se adreseaza barbatilor pasionati de fashion.

“Twingear”, pe numele sau de cod PL11397JSB-02A, va impune respect. Va fi un adevarat ceas atomic la purtator si va face casa foarte buna cu o camasa cu manecile ridicate sau de ce nu, cu un tricou in contrast. Din punct de vedere al accesoriilor, este reteta de succes.

Chiar daca poate va imaginati ca un pret atat de mic, atrage dupa sine o scadere a calitatii ofertei, va invitam sa ne credeti cand va spunem ca va inselati. “Twingear” aici de fata se vinde nou, in cutie originala, cu toate certificatele necesare atestarii calitatii sale, precum si cu garantia internationala Police, de 24 de luni.

Advertisements

One response to “Ceas barbatesc – Police Twingear Black Orange

  1. salut , la ce bani il pot lua de la voi?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s