Lant cu Pandantiv Police “Rebel” Black


Police “Rebel” Face parte din noua colectie si se remarca prin dezinvoltura cu care se afiseaza in randul lumii fara a beneficia de o simetrie clasica.

Ca majoritatea bijuteriilor de la Police, si “Rebel” este o bijuterie non-conformista, ce combina spiritul rock cu cel indie. Este una dintre putinele bijuterii care aduna elemente din mai multe influente pe care casa de moda italiana le-a imprumutat. Police “Rebel” aduce aripile de inger pe care si Police “Wings” sau “Double-wings” le-au imprumutat din cultura catolica, aduce si un pic din cultura triburilor nord-americane prin micuta sabie in forma de pana de vultur asezata discret pe lant, precum si ceva din influenta celtica prin “P”-ul mare si stilizat.

In magazinul online Kashmir.ro il puteti regasi la loc de cinste la frumoasa suma de 550 RON. Va spunem doar ca aici, il puteti achizitiona la jumatate din pret. Orice alt comentariu ar fi de prisos.

Vine impachetat in cutia noua de la Police, cea mare, neagra, sub forma de cub cu colturile tesite si este insotit de toate actele necesare pentru a va convinge de autenticitatea sa.

In catalogul online de la Police il puteti regasi in sectiunea “Bijuterii” sub codul PJ22262PSC-02.

Advertisements

3 responses to “Lant cu Pandantiv Police “Rebel” Black

  1. sunt interesata de acest accesoriu…intrebarea este daca este pe stoc si dc as putea intra in posesia produsului pana joi 24.02.2011…va multumesc

  2. m-ar interesa acest produs…mai este pe stoc?

  3. m-ar interesa acest produs…il mai aveti pe stoc?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s