Ceas Dama Police “Glamour Matrix” Brown


Police aduce doamnelor si domnisoarelor prin acest ceas, varianta de dama a ceasului Police “Matrix” destinat initial numai domnilor.

Cu un aspect ce inca pastreaza trasaturile masculine, “Glamour Matrix” se adreseaza reprezentantelor sexului frumos prin limbile scurte ale cadranului ce nu afiseaza ore si deasemenea prin cristalele Swarowski plasate pe lateralele carcasei din otel inoxidabil fatetat.

In partea de jos a cadranului se poate regasi afisajul pentru data, micut si delicat, in perfecta uniune, armonie si simetrie cu restul elementelor de pe cadran.

Cureaua, din piele maro de cea mai buna calitate italiana, este cusuta intr-o culoare in contrast ce pune mult mai bine in evidenta trasaturile fine ale ceasului.

“Glamour Matrix” este destinat doamnelor carora le plac accesoriile masculine si cauta sa-si achizitioneze ceva special destinat lor, nu unisex, insa cu un aer mult mai puternic, mai dens si de ce nu, mai barbatesc. Este un ceas pentru femei puternice dar care nu isi neglijeaza finetea specifica unei doamne/domnisoare rafinate careia ii place sa se accesorizeze cu un brand de renume mondial.

Pretul lui PJ11190JSR/02A este cu 80 de lire mai mult decat pretul pe care noi vi-l oferim. Vine insotit de certificatele de autenticitate si de garantia internationala de 2 ani. Se livreaza in cutia originala Police.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s