Ceas Barbatesc Police “Subtechno”


“Subtechno” este un ceas sportiv, cu similitudini puternice fata de “Pulse”. Totusi, “Subtechno” nu este un cronograph. Este un ceas simplu, util si fashion, care va poate insoti in calatoriile montane, in cursele pe bicicleta, in bazinul in care inotati sau chiar in mare. Rezistenta acvatica de care se bucura poate merge pana la 100 de metri in adancime, mai mult decat inadeajuns pentru a bucura chiar si pe cei mai performanti inotatori.

Cureaua aduce o noutate in gama Police, fiind o imbinare isteata intre piele de buna calitate si material plastic, ceea ce-i sporeste rezistenta la lovituri si la socuri.

Cadranul este simplu, alb, cu un fel de tapet foarte discret pe care veti regasi brandul Police. Data este afisata cu ajutorul unei lupe, mare, in partea dreapta a cadranului, facandu-l pe “Subtechno” un candidat de minune la unul dintre cele mai ingenioase cadrane din gama Police. Deasemenea, stilizat sub forma unui patrat, in interiorul cadranul, veti regasi si indicatorul pentru ora in format de 24 de ore.

Denumit si PL10969JS/04 in cataloagele Police, “Subtechno” se livreaza in cutia originala Police, insotit de certificatele de originalitate si deasemenea de certificatul de garantie internationala de 24 de luni.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s