Ceas Dama Police “Glamour Square X” Black


Police “Glamour Square X” este un ceas de dama elegant, cu bratara de inox foarte chic, ce va pune in evidenta doamna rafinata care salasluieste in tine.

De o finete frantuzeasca, pus in miscare de precizia elvetiana si moderat italieneste dupa ultimele reguli ale conduitei fashion, “Glamour Square X” va atrage privirile invidioase ale tuturor.

Gandit pentru a fi un accesoriu metalic usor de purtat si usor de asortat, “Glamour Square X” nu este genul de ceas cu bratara din inox care va va juca pe mana precum o bratara. Este gandit pentru a fi cat de fix se poate.

Este un ceas de marime medie care nu se confunda nici cu ceasurile mici, specifice sexului, dar nici cu cele mari care au inceput acum sa devina un accesoriu obligatoriu pe mana femeii. “Glamour Square X” pastreaza liniile traditionale ale ceasurilor indraznete, incercand sa capteze publicul care urmareste o solutie de mijloc, intre conservatorism si art-nouveau.

Ceasul mai este denumit si PL10501BS/02MC , asa cum il veti regasi si in certificatele DeRigo din interiorul cutiei in care se livreaza ceasul. Beneficiaza de garantie internationala de 24 de luni.

Advertisements

One response to “Ceas Dama Police “Glamour Square X” Black

  1. Buna ziua. As dorii sa stiu daca ceasul este disponibil pt a fi cumparat?Ma refer sa fie acelasi cu cel prezentat in imagine,pe negru. Eu sunt din Satu Mare si as dorii sa-l achizitionez,asa ca v-as ruga sa imi spuneti si daca el poate fi livrat si in cat timp.Va multumesc anticipat!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s