Ceas Barbatesc Police “Outlaw” SS White


“Outlaw” este un ceas pentru barbatii sportivi, carora le place sa iasa in evidenta fara a apela la kitchuri.

Linia deosebita a ceasului este evidentiata de bratara din inox de cea mai buna calitate, pastrand traditionalitatea “Outlaw” prin inserarea unui “gap” in mijlocul acesteia, la fel cum la “fratii” sai pe mijlocul curelei este inserata o piele de culoare mai inchisa.

Cadranul rotund este fabricat din inox de calitate, slefuit la perfectie pentru ca mai apoi sa fie matuit pentru a reusi sa puna in valoare culoarea de fond. Pus in miscare de acelasi mecanism elvetian ca la toate ceasurile Police, limbile oscileaza intre orele perfect ilustrate. In locul cifrei 3 se afla fereastra pentru data.

“Outlaw” SS White, asa cum ii spune si numele, este un ceas pentru tinerii nonconformisti, care nu ezita sa-si puna in valoare valentele sportive si care nu se tem sa-si arate caracterul nonconformist, in stilul caracteristic Police.

Ceasul este codat PL11807JS/04M si se livreaza nou, in cutia Police originala impreuna cu certificatul de calitate si cel de garantie internationala de 24 de luni. Pe site-urile de specialitate se distribuie cu peste 100 de lire nelivrat.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s