Ceas Barbatesc Police “Saratoga X” White


Genuine, in cutie, nou, cu foliile de protectie pe el.

Editia “White” este foarte rara.

“Saratoga” este un ceas care se incadreaza la perfectie in stilul “sport” si cel “casual”. Nu este un ceas care poate fi purtat la costum insa este un ceas care se preteaza de minune vara. Editia “White” aici de fata, este gandita pentru a fi purtata vara si doar in aceasta perioada o veti vedea aparand in vitrinele magazinelor Police, insa la preturi prohibitive cel putin.

“Saratoga” se remarca in primul rand prin cureaua din piele alba cu cusaturi albe ce ii dau acesteia o forma deosebita. Deasemenea cadranul este geometric impartit pentru a fi usor de citit si pentru a-si pastra caracterul sport-casual. Spre mijlocul cadranului, se poate observa si in poza, exista un cerc negru in care este prezentata, intr-un mod inedit, data.

Carcasa, din inox de cea mai buna calitate, este sculptata pentru a nu prezenta publicului un simplu ceas ci o piesa de fashion cu muchii acutite, un pic nonconformista.

Denumit si PJ11299JS/01 in cataloagele Police, “Saratoga X” White vine in cutie originala Police, impreuna cu certificatul de calitate precum si cu cel de garantie de 24 de luni, in orice reprezentanta Police.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s