Ceas Dama Police “Andora” Black


Police “Andora” Black. Un ceas de mana in stil baroc. Un ceas pentru doamne si domnisoare carora le plac bijuteriile nonconformiste.

Police aduna mai multe elemente culturale gazduindu-le sub un singur nume: “Adora”. Masca venetiana, rochiile incarcate ale damelor franceze ale sec al XII-lea, stucaturi baroc si parfumuri in stil rococo. Toate acestea sunt elemente pe care “Adora” ti le va insufla in subconstient ori de cate ori te uiti la el.

Ceasul va fi o adevarata gura de aer intr-o lume care cauta in obiecte numai rolul lor practic. “Adora” nu este un ceas. “Adora” este o bijuterie nonconformista, in 3 culori, combinand cu succes materiale precum pielea, inoxul fatetat precum si cristalele Swarowski.

Ceasul aduce noutate intr-o lume fada. Combinatia aproape vulgara intre stilul predominant al ceasului cu cele 4 suruburi stabilite in colturile cadranului, prezinta o improvizatie reusita intre stilurile retro si nouveau.

Ceasul vine in cutia originala Police si pe certificatele prezente in ea se va atesta faptul ca PL-11477JSR/01 este genuine si ca beneficiaza de 24 de luni de garantie.

Un must have!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s