Ceas Unisex – Police Twingear White


Police “Twingear” este o mica racheta a ceasurilor fashion. Despre modul in care arata si se prezinta cred ca nu e nevoie sa spunem mai nimic, pozele putand sa-l descrie mult mai bine. La un simplu search pe Google, Police “Twingear” vi se va afisa in fata ochilor cu preturile sale normale, preturi pe care le merita din plin datorita statului pe care il impune asupra purtatorului sau: 946 roni pe fashionblog.ro sau chiar 250-280 de euro in magazinele online retail din afara tarii.

“Twingear” se adreseaza doamnelor indraznete si barbatilor pasionati de fashion.

Aerul sau masculin va oferi femeilor purtatoare acel aer de picanterie sociala pe care orice dama accesorizata il cauta.

Pentru domni, “Twingear”, pe numele sau de cod PL11397JSAG/22, va impune respect. Va fi un adevarat ceas atomic la purtator si va face casa foarte buna cu o camasa cu manecile ridicate sau de ce nu, cu un tricou in contrast. Din punct de vedere al accesoriilor, este reteta de succes.

Chiar daca poate va imaginati ca un pret atat de mic, atrage dupa sine o scadere a calitatii ofertei, va invitam sa ne credeti cand va spunem ca va inselati. “Twingear” aici de fata se vinde nou, in cutie originala, cu toate certificatele necesare atestarii calitatii sale, precum si cu garantia internationala Police, de 24 de luni.

Advertisements

2 responses to “Ceas Unisex – Police Twingear White

  1. si acesta ce dimensiuni are cadranul? ms

    • Acesta are diametru de 55mm/31mm. Este un ceas destul de mare, unisex. Are cam cel mai mare cadran din oferta Police si cred ca este cel mai mare care se adreseaza si doamnelor. Nu avem decat 3 bucati la acest pret.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s