Bratara Police “Close”


Bratara “Close” reprezinta motivul pentru care am reusit sa gasim aceste oferte la bijuteriile “Police”. Incercand sa ne intregim colectia “Close”, detinand deja un colier “Close-Up”, am gasit aceasta bratara la un pret acceptabil nu undeva in Romania, cum am fi sperat. Am sfarsit prin a o cauta in afara granitelor, din fericire, cu succes.

Pe beautyaccesories.gr bratara, ce poarta codul “Police” PJ20660BLB, se vinde cu 49 de euro fara a considera transportul care in multe cazuri poate ajunge la 10 euro.

Bratara “Close” este un alt accesoriu “Police” cu influente celtice, acest aspect putand fi vizibil din impletitura de piele. Se muleaza perfect pe barbatii puternici, ce incearca sa-si sublinieze trasaturile prin accesorii ce vin fixe pe ei. La fel ca si pandantivul “Close-Up” pe care il puteti regasi in sectiunea dedicata accesoriilor de gat, bratara “Close” se aseaza fix pe incheietura mainii, incercand sa copieze vechile “arm-band-uri” ale celtilor.

La fel ca si celelalte modele disponibile in oferta noastra si bratara “Close” vine impachetata in cutie “Police” cu toate certificatele necesare.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s